De Broekpolder is een natuur- en recreatiegebied in Vlaardingen. Het gebied is ruim 400 ha. groot,  beslaat bijna een kwart van de stad en biedt veel mogelijkheden voor sport en ontspanning. Je kunt gemakkelijk een dag genieten in de Broekpolder. Speciaal voor groepen, bedrijfsuitjes, schooldagen enzovoort stellen wij arrangementen samen, geschikt voor sportieve, extra-sportieve of meer recreatieve ontspanning. In het gebied is een aantal horecabedrijven gevestigd voor de nodige ‘koek en zopie’, maar ook voor een picknick is de Broekpolder een geschikte locatie.

Sportcentrum Polderpoort

polderpoort

Polderpoort is een centrum waar sport-, horeca- en recreatieactiviteiten samenkomen. U kunt bij ons talloze sporten beoefenen. Zo kunt u mountainbiken, tennissen, fitnessen, wandklimmen, tal van zaalsporten beoefenen en nog veel meer. Wij beschikken over een ruim sportcomplex dat ook af te huren is voor (bedrijfs-)sportdagen. 

Wij zijn in het bezit van een gezellig Beach House. Deze complete feestlocatie aan de rand van de Broekpolder biedt alle faciliteiten voor een intiem feestje. Verder hebben wij ons ruime sportcafé: ook een geweldige locatie voor uw feestactiviteiten. 

Er zijn meerdere vergaderruimtes beschikbaar in de Polderpoort. Laat u inspireren door de rust en de natuur. De ruime vergaderzalen aan de rand van het natuurgebied Broekpolder beschikken over een beamer, flipover, wifi en ruime gratis parkeergelegenheid. 

Voor meer informatie gaat u naar: www.polderpoort.nl