De Broekpolder is een natuur- en recreatiegebied in Vlaardingen. Het gebied is ruim 400 ha. groot,  beslaat bijna een kwart van de stad en biedt veel mogelijkheden voor sport en ontspanning. Je kunt gemakkelijk een dag genieten in de Broekpolder. Speciaal voor groepen, bedrijfsuitjes, schooldagen enzovoort stellen wij arrangementen samen, geschikt voor sportieve, extra-sportieve of meer recreatieve ontspanning. In het gebied is een aantal horecabedrijven gevestigd voor de nodige ‘koek en zopie’, maar ook voor een picknick is de Broekpolder een geschikte locatie.

Andante

Bekijk natuur- en recreatiegebied eens vanaf het water!

In het volgebouwde westen van Nederland ligt nog een echt Hollands polderlandschap. Het is Midden-Delfland, een groen en agrarisch gebied dat zich uitstrekt van Den Haag tot Rotterdam en van Delft tot Vlaardingen en Schiedam. Bestaande uit verschillende polders zoals de Woudsepolder, de Broekpolder, de Alkeetbuitenpolder en de Holiërhoekse en Zouteveense Polder. Op de fluisterboot de Andante vaar je zo’n anderhalf uur over de talloze vlieten waarbij een ervaren gids je meer vertelt over de flora en fauna.

De Stichting Rondvaarten Vlaardingen en Vlietlanden, opgericht in 2003, is een organisatie zonder winstbejag, die met haar vrijwillige medewerkers anderen een onvergetelijke indruk wil geven van de prachtige natuur in Midden-Delfland.

Afvaartlocatie: Tegenover het sport- en leisurecentrum "Polderpoort", Watersportweg 11 (Broekpolder) te Vlaardingen.
Ook voor rolstoelhouders is een beperkt  aantal aangepaste plaatsen en de voorzieningen voor in- en ontschepen beschikbaar.

Bij boeking graag het aantal rolstoelen melden.

Reguliere afvaarten

Zaterdag / zon- en feestdagen  

1e vaart 13:00 uur

2e vaart 15:30 uur

Woensdagen

14:30 uur

Arrangementen
Voor groepen is het ook mogelijk de fluisterboot af te huren.

Informatie via boeking@vlaardingsefluisterboot.nl

 Voor de reguliere afvaarten op woensdag, zaterdag en zon- en feestdagen kunt u losse kaarten online reserveren via www.vlaardingsefluisterboot.nl  

Daarnaast zijn vanaf een uur voor de afvaart losse kaarten verkrijgbaar bij het restaurant van Polderpoort.  

Tarieven:
Kinderen 0 – 4 jaar     gratis (op schoot)
Kinderen 4 – 12 jaar   € 3,-
Volwassenen € 6,75