De Broekpolder is een natuur- en recreatiegebied in Vlaardingen. Het gebied is ruim 400 ha. groot,  beslaat bijna een kwart van de stad en biedt veel mogelijkheden voor sport en ontspanning. Je kunt gemakkelijk een dag genieten in de Broekpolder. Speciaal voor groepen, bedrijfsuitjes, schooldagen enzovoort stellen wij arrangementen samen, geschikt voor sportieve, extra-sportieve of meer recreatieve ontspanning. In het gebied is een aantal horecabedrijven gevestigd voor de nodige ‘koek en zopie’, maar ook voor een picknick is de Broekpolder een geschikte locatie.

Adventure Vlaardingen

Voor de echte durfal! 

Adventure

Adventure Vlaardingen is een veilig en vertrouwd adres, gespecialiseerd in het organiseren van zeer gevarieerde buitenactiviteiten voor particulieren, bedrijven, scholen en groepen.

Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om het hele jaar door op deze schitterende locatie een programma op maat samen te stellen. Je kunt kiezen uit een ontspannen wandeling met groepsopdrachten en uitdagingen tot het verleggen van grenzen tijdens een wat meer sportieve variant.

Waar je ook voor kiest; Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa’s groenste stad.

Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldig uitje of teambuilding.

Maatwerk, voor een ieder aantrekkelijk en dus afgemeten op een doelgroep, is voor ons een vanzelfsprekend uitgangspunt.

survival jeugd

Speciaal voor de jeugd: elke woensdagmiddag van 16.00 - 17.00 uur survival onder leiding van deskundigen. Kosten € 15 per maand.

Survival

Voor het wat heftigere werk is er de survival. Begeleiders van Adventure Vlaardingen zijn met oriëntatietochten en uitputtingsslagen grootgebracht en brengen die kennis en ervaring over. Daarbij voorzien wij je team van opbouwende informatie waar je na deze dag ook nog wat aan hebt!

Een “eenvoudig” programma met een hoog “doe-gehalte”.

Vooral doen als je niet bang bent van modder, zweet en grens verleggen.

survivalrun 2015

info@adventurevlaardingen.nl